Grow smart

Der er en kolossal interesse for at brygge øl – både professionelt og privat. Men hvilke overvejelser er gode at gøre sig, inden man beslutter sig for at gøre ølbrygning til sin foretrukne levevej? Hvilke overvejelser er nødvendige, når bryggeriet skal vokse på den rigtige måde? Hvornår er det rigtige tidspunkt at investere i nyt teknisk udstyr? Og hvor mange forskellige instanser skal man i kontakt med, for at få formaliteterne i orden når man starter op? Det sætter dette seminar fokus på.

For hvem
Arrangementet er for alle, der overvejer at udvide deres forretning eller ønsker at starte en ny virksomhed op fra bunden.

Program
Kl. 15.00 Gitte Gross, direktør for SSB byder velkommen
Kl. 15.05 Jens G Friis, selvstændig konsulent (Strat & Co) med erfaring fra både topledelse af fødevarevirksomheder og iværksætteres udfordringer, fortæller om overvejelser i forbindelse med at starte eller vækste som produktionsvirksomhed. Han kommer ind på begreber som entrepreneurship, strategi, vision, mission og værdier. Er det buzzword eller nødvendige værktøjer? Til sidst vil der være lidt om PR og kommunikation versus reklame.
Kl. 16.05 Pause
Kl. 16.20 Peter Fenger, Bryggeriforeningen, konsulent i fht små og mellemstore virksomheder i bryggeribranchen: Hvilke krav er der til virksomheder i bryggeribranchen?
Kl. 16.40 Kim Lau Johansen, uddannelsesleder på SSB, fortæller om hvordan man beregner behovet for kapacitet i sit bryggeri og hvordan man udnytter den kapacitet man har, bedst muligt.
Kl. 17.30 Netværk og smagsprøver på øl

Hvor
Arrangementet foregår på Den Skandinaviske Bryggerhøjskole, Gamle Carlsbergvej 16, 2500 Valby, den 15. december 2016 kl.15-18.

Pris
Arrangementet koster 1200 kr og 300 DKR for studerende. Tilmelder du dig alle 4 seminarer, er det ene gratis.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig via linket “Applikation Form” på denne side.

appl form